vegasblackjack

Resa till Las Vegas

Home  /  Resa till Las Vegas

Om du ska ge dig ut i världen och spela Blackjack finns det bara ett resmål som är aktuellt. Las Vegas, Nevada. Även om Las Vegas är en plaststad som är byggd mitt ute i ingenstans är det förvånansvärt enkelt att ta sig dit. Staden överlever tack vare turismen och det föga förvånande att de erbjuder bra förutsättningar för flygbolagen.

Du har flera olika alternativt om du ska resa till Las Vegas från Sverige. Det billigaste och smidigaste sättet är antagligen att åka med Norwegian som flyger direkt från Arlanda. De har relativt låga priser om du kan tänka dig att sitta lite trångt och restiden är lite mer än 10 timmar. Kan du tänka dig att göra en mellanlandning finns det flera olika alternativ som exempelvis American Airlines och British Airways. En resa till USA är ett stort projekt och en kul idé kan vara att flyga till Los Angeles och sedan köra till Las Vegas. Det är en fyra timmars bilresa och du får se en hel del av Kalifornien på vägen.

lasvvegasnevada

Som svensk spelar det ingen större roll när du åker till Las Vegas. Vädret är väldigt bra året om och det kan vara ett väldigt bra mål om du vill fly vintern. Vill du spela poker kan vi rekommendera att åka under World Series of Poker. WSOP spelas under sommaren och utbudet av turneringar och cash game är fantastiskt. Blackjack kan du spela året runt och du kan snurra mellan olika casinon för att se till att du alltid har de bästa förutsättningarna. Om du är ute efter en festresa, svensexa eller liknande skulle vi antagligen råda dig till att åka någon gång mellan mars och maj. Under våren startar de bästa poolfesterna och det är då de flesta universitet får sin vårledighet och studenter från hela USA besöker Las Vegas.

Las Vegas är ett fantastiskt resmål. Det spelar ingen roll om du är blackjack-proffs, tar med dig hela familjen eller matfantast. Las Vegas har någonting för alla och det är relativt enkelt och billigt att ta sig dit.